חברת צים מציגה שירות חדש המכונה eZ Quote – שירות דיגיטלי נוסף עבור הצעת מחיר והזמנת מקום באופן מיידי (Booking) כולל הבטחה לשמירת מקום על סיפון האנייה.
צים משיקה שירות דיגיטלי לקבלת הצעת מחיר מיידית
חברת צים מציגה שירות חדש המכונה eZ Quote – שירות דיגיטלי נוסף עבור הצעת מחיר והזמנת מקום באופן מיידי (Booking) כולל הבטחה לשמירת מקום על סיפון האנייה.
במהלך מאי השיקה חברת צים את שירות eZ Quote המאפשר ללקוחות קיימים וחדשים לקבל הצעות מחיר מקוונות עבור תעריפי הובלה כמו גם האפשרות לשמור למשלוח מקום מובטח על האנייה המיועדת.
מחברת צים נמסר כי הפלטפורמה החדשה והמתקדמת הופכת את הליך קבלת הצעת המחיר וההזמנה להליך מהיר וקל יותר, זמין 24/7, כולל תמיכה בצ׳אט. הצעת eZ תשתפר בהדרגה על פני אזורים גלובליים וכרגע היא תומכת במכולות יבשות בלבד (Dry Van Containers).
״שירות eZ Quote הינו חלק ממערך צומח ההולך וגדל של שירותים דיגיטליים מתקדמים שחברת צים מציעה ללקוחותיה. במיוחד בימים אלה, שבהם כלכלת העולם העולמית עדיין עומדת בפני ההשלכות המתמשכות של מגיפת Covid-19 שירות eZ Quote מקל על הלקוחות בשמירת המשכיות עסקית עם צים״, נמסר מהחברה.
אלי גליקמן, נשיא ומנכ״ל צים, ציין: ״אנו ממשיכים לפתח ולהציג כלים דיגיטליים מתקדמים חדשים עבור הלקוחות שלנו, עם הלקוחות שלנו. זוהי המשימה שלנו להקשיב ללקוחות שלנו ולמצוא פתרונות המתאימים ביותר לצרכים שלהם. היכולות הדיגיטליות שלנו תמיד מגיעות עם מגע אישי״.
אסף טיראן, סמנכ״ל שירות הלקוחות העולמי של צים, ציין כי ״שירות eZ Quote נועד להקל על קבלת הצעת המחיר ובוקינג כמו הזמנת טיסה או כל שירות אחר שניתן ברשת. הלקוחות ייהנו מאישור מיידי ועדיפות בבוקינג, הבטחת מקום על אנייה כמו גם משלוח בזמן. כפי שחזון החברה אומר, אנו מתרגלים ׳משלוח חדשני המוקדש לך׳ ושירות eZ Quote הוא יוזמה נוספת, בין יוזמות נוספות, כחלק מהמאמץ התמידי שלנו להקל על הלקוחות לעשות איתנו עסקים, להבטיח שהם ייהנו מחוויית הלקוח הטובה ביותר שחברת ספנות יכולה להציע״.
עוד מאמרים

מהפכת האסדרה בנמלים יוצאת לדרך: פתיחת התחרות והפחתת יוקר המחיה
מבוא במעמד ראש הממשלה בנימין נתניהו, שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב, שר האוצר בצלאל אל סמוטריץ׳, השר לשת״פ אזורי דודי אמסלם, נחתמה היום רפורמה משמעותית בנמלי הים של ישראל שתאפשר את שיפור השירות בנמלים, הגברת קצב הטיפול בסחורות, חיזוק הכלכלה והורדת יוקר המחיה לכלל אזרחי ישראל מהפכת האסדרה בנמלים יוצאת לדרך; פתיחת התחרות תוביל להפחתה משמעותית ביוקר המחיה במעמד ראש הממשלה בנימין נתניהו, שרת

מלחמת הסחר בין ארה”ב לסין עולה מדרגה
מבוא מלחמת הסחר בין ארה”ב לסין עולה מדרגה – והיא לא עוצרת בגבולות אסיה. בחודשים האחרונים, ממשלת ארצות־הברית החלה להטיל מכס אחיד של 17% על כלל היבוא, כחלק ממאמץ לחזק את התעשייה המקומית ולצמצם את התלות הכלכלית בסין. ההחלטה, שמוצגת כתגובה למדיניות הסחר האגרסיבית של בייג׳ינג, נושאת השלכות רוחב על שותפות סחר כמו ישראל – גם אם היא לא צד ישיר בעימות. בעוד שסין וארה”ב

שיעור חדש בסחר: מה עושים כשארה״ב מטילה 17% מכס על היצוא שלך?
מבוא ה־5 באפריל 2025 נכנס להיסטוריה הכלכלית כיום שבו ארצות‑הברית הטילה מכס בסיסי של 17% על כל טובין מיובאים – צעד חד‑צדדי שמטלטל את שרשראות האספקה הגלובליות ומשנה את כללי המשחק ליצואנים ישראלים. ההחלטה, שהוצגה כחלק ממהלך “הוגן והדדי” לשיקום התעשייה האמריקאית, נושאת בחובה השלכות על תמחור, לוגיסטיקה, ניהול סיכונים ואפילו על יחסי העבודה עם לקוחות מעבר לים. הבשורה המרה מתווספת למסגרת מכסים ענפיים קיימים – למשל 25%

המדריך המלא לשינוע מטענים בינלאומי: אווירי, ימי ויבשתי – יתרונות וחסרונות
שינוע מטענים בינלאומי הוא עולם מורכב, רחב היקף ומשמעותי עבור עסקים, ארגונים ואנשים פרטיים המעוניינים להעביר סחורות ממדינה למדינה. בין אם מדובר ברכישת מלאי גדול של מוצרים לאתר מסחר אלקטרוני, משלוחים תעשייתיים רחבי היקף או אפילו העברת חפצים אישיים בעת מעבר לחו”ל – כולנו מתמודדים עם הצורך לבחור את אופן השינוע האידיאלי. הבחירה בין שינוע אווירי, ימי או יבשתי היא לא רק עניין של מחיר